2015. április 27., hétfő

ÚJ SPOMB etetőrakéta utánzat - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

A nagy sikerű Spomb etetőrakéta alapján készített, arra erősen hasonlító másolat.
Ellentétben a klasszikus rakétákkal, a Spomb lehetővé teszi, hogy a horgászok bármilyen kis méretű magvakat, bojlikat, pelleteket, messze tudjanak repíteni PONTOSAN és VESZTESÉG NÉLKÜL!
Méretei: 17cm hosszú, 21cm külső kerületű.
KÉRLEK FIGYELEMESEN OLVASD EL AZ ALÁBBI TÁJÉKOZTATÓT!!!!
Kérlek, hogy a kapcsolatot MINDENKÉPPEN emailban vedd fel velem. (A munkám miatt telefonon nagyon sokszor egyáltalán nem vagyok elérhető!! )
Személyes átvétel kizárólag e-mailben előre egyeztetett időpontban, hetente 2x hétköznap (általában hétfőn és szerdán) lehetséges a kora esti órákban a lakcímemen, a 18. kerületben!!!! Igyekszem mindig a lehető legtöbbet segíteni és alkalmazkodni, de az átvétel nem biztos, hogy már másnap megvalósulhat. Ezt vedd figyelembe kérlek, mielőtt rendelsz. Bármi kérdésed van, inkább vásárlás előtt tedd fel, így megelőzve az esetleges problémákat. Köszönöm!!!  
Postázásra MINDEN esetben KIZÁRÓLAG előre utalás esetén van lehetőség, ettől eltérni nem tudok. Szintén nem lehetséges boríték esetében sima levél küldés, CSAK kizárólag ajánlott levélként történő feladás. Postai megrendelés esetén, megadom a számlaszámom, a pontos vételár és posta költségét. A postai költség a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő ár.
Nagyon sok horgászterméket töltök fel, kedvező áron. Amennyiben van kedved és időd, nézd meg a többi termékemet is, tekintsd meg a GALÉRIÁMAT!!! Köszönöm!!!
Köszönöm a bizalmat, bízom benne, hogy elégedett leszel mind a termékemmel, mind a „ kiszolgálással". Köszönöm!!  



Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2015-05-17 09:49
. ÚJ SPOMB etetőrakéta utánzat - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése