2015. április 30., csütörtök

Hermann Miller 17 részes edénykészlet nászajándék - Jelenlegi ára: 59 999 Ft

Eladó a képen látható bontetlan állapotban lévő 17 részes Hermenn Miller szuper edénykészlet. Nászajándéknak tökéletes. Így van ahogy látod.
Mindegyik tűzhelyen használható (elektromos és gáz, kerámia, halogén, indukciós főzőlap)
A Hermann Miller főzőedény család 18/10-es nemesacélból készült. Nagy anyagsűrűségének tulajdonítható, hogy az edény falán nem tapadnak meg az ízek, aromák, baktériumok és ennek következtében bármilyen étel készítésére alkalmasak ezek az edények. Az ételek zárt rendszerben, egy kímélő főzéssel készülnek, így a vitaminok, ásványi anyagok nagy része megmarad a táplálékban. A zöldségféléket párában, a húsokat pedig saját zsírjukban készíthetjük el, ezáltal bármilyen diéta ízletesebbé válhat. Az energiatakarékos használatot az akkuthermikus alj biztosítja, mely könnyen felveszi a hőt, nagyon jól tárolja azt, valamint egyenletesen továbbítja az edény belsejébe.
Az ételkészítési módszer az edény felépítéséből ered: Meghatározó a többrétegű fémből készült akkuthermikus alj, mely gyorsan felmelegszik, egyenletesen eloszlatja a hőt a felületen, tárolja azt és átviszi az ételre. Ily módon az energia megtakarítás a 70%-ot is elérheti.
Személyesen a XIII. kerületben vehető át. Előre utalás után szívesen postázom a terméket.
Erdemes megnézni a többi termékem is, nagyon színes a paletta.



Jelenlegi ára: 59 999 Ft

Az aukció vége: 2015-05-20 09:27
. Hermann Miller 17 részes edénykészlet nászajándék - Jelenlegi ára: 59 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése