2014. október 31., péntek

Joytech Eroll fekete - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Bolti ár: 13 000 Ft körül
Az eRoll mini 2012. év végén jelent meg a világ elektromos cigaretta áruházaiban.  A Joyetech nem titkoltan azokat a divat iránt is fogékony érdeklődőket célozta meg, akik berzenkednek a nyomógombos és a hagyományos cigarettánál súlyosabb, méretesebb, más formájú megoldásoktól, ám mégis olyan szettet szeretnének, amivel kevés kiegészítő magukkal cipelése mellett egész nap hódolhatnak szenvedélyüknek.
Az eRollban ugyanakkor nemcsak azok a kezdők nem fognak csalódni, akiknél napi maximum egy doboz fogy a hagyományos cigarettából, kitűnő kiegészítő, "kimenős", alkalmi e-cigarettája lehet a haladó felhasználóknak is.
Maga az összeszerelt eRoll e-cigaretta, mely az akkumulátorból, porlasztóból, palástból és a tankból áll, mindössze 93mm, átmérője 8mm, súlya 11 gramm.
Az akkumulátor kapacitása 90mAh, ami lánc-edohányzás esetén kb. 45 percre, a hagyományos cigarettához hasonló (kb. óránként 10 slukk) használat esetén fél napra elegendő. Használat közben az akkumulátor végén kék LED izzik fel. Az akkumulátor lemerülését (a gőzképzés megszűnésén kívül) a kék LED sűrű felvillanása jelzi. Az eRoll automata, szívásra kapcsol be, nem kell gombot nyomni, ám a legjobb élményt komótos, hosszú (5-6 másodperces) slukkal érjük el.
Az eRoll készlet legméretesebb darabja a PCC (Portable Charging Case, azaz hordozható töltődoboz). A doboz tehát arra lett kitalálva, hogy magunkkal vigyük, tárca és töltő funkciót is ellát egyben, kapacitásánál (1000mAh) fogva egész napra biztosítja elektromos cigarettánk áramellátását. A merülést jelző piros LED csak igen szélsőséges esetben fogja jelezni, hogy PCCnk töltésre szorul, egy átlagfelhasználót nagyon kényelmesen kiszolgál egész nap. Lemerülés esetén a készletben megtalálható USB kábel segítségével USB portról és a szintén a készletben helyet kapó fali adapterrel 220 voltról is tölthetjük. A teljes feltöltés mintegy 3 órát vesz igénybe, ilyenkor a LED zöldre vált.
A PCC könnyen táskába, zsebbe csúsztatható, mérete 108x48x13mm, súlya 180 gramm. Egy komplett, összeszerelt eRoll ecigaretta fér el benne, melyet behelyezéskor automatikusan tölteni kezd, teljesen lemerült eRoll mininket kb. 30 perc alatt tölti fel. A töltést a PCCn kék LED jelzi, mely kialszik miután az eRoll feltöltött.
A készlet komplett, pusztán az ízlésének megfelelő e-liquidet szükséges kiválasztani mellé.
Az eRoll összeszerelése:
1. töltsük meg e-liquiddel a 0. 4ml kapacitású kis tankot
2. helyezzük be a porlasztót az akkumulátorba
3. toljuk rá a palástot és fordítsuk el, hogy biztonságosan csatlakozzék
4. nyomjuk a palástba a tankot, első használatnál várjunk 1-2 percet, hogy az eliquid eljusson a fűtőszálhoz és már használhatjuk is
TIPP: Használat közben ügyeljünk arra, hogy az akkumulátor levegőnyílását ne fogjuk be.
A készlet tartalma:
- 1 db fekete PCC
- 2 db fekete eRoll akkumulátor
- 2 db fekete palást
- 2 db porlasztó
- 3 db fekete tank
- 1 db USB töltő (hossza 90cm)  
- 1 db hálózati töltő
- 1 db hálózati adapter
- idegennyelvű használati utasítás
- díszdoboz



Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2014-11-20 14:46
. Joytech Eroll fekete - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése